Race

Steeds meer mensen houden zich bezig met het spelen van spelletjes op het internet. Dit is namelijk een goede manier om te ontspannen of om je agressie kwijt te raken. Er zijn veel verschillende soorten spelletjes, zowel voor meisjes als voor jongens. Race games zijn bijvoorbeeld meer bedoeld voor jongens, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat meisjes dit spel niet kunnen spelen. Speel daarom nu snel één van deze spellen en je zult merken dat ze voor iedereen geschikt zijn.

Race tegen de computer, vrienden of onbekenden

Er zijn veel verschillende manieren om race games te spelen. Zo zijn er bijvoorbeeld games waarbij je tegen de computer moet racen. Dit kan tegen 1 auto zijn, maar ook tegen meerdere. Daarnaast is het ook mogelijk om samen met je vrienden een race game te spelen, waarbij je samen op dezelfde computer zit. Het is echter ook mogelijk om online tegen andere onbekende mensen te racen, die allen op een andere computer zitten en waarmee je via het internet dus verbinding hebt. Je kunt dus zelf voor de leukste manier kiezen.

Scheur door de stad, over het circuit of over de snelweg

Op het internet zijn talloze race games te vinden, die allemaal een ander doel hebben. Zo moet je bijvoorbeeld criminelen vangen door tegen hun auto op te botsen, of moet je juist uit handen van de politie blijven door ze te ontwijken. Ook heel populair zijn de rijles spelletjes, waarbij je allerlei verschillende oefeningen moet doen om je rijbewijs te halen. Hier zijn veel verschillende varianten van, waardoor je hier urenlang plezier aan kunt beleven. Ook zijn er een aantal games waarbij je je eigen favoriete auto kunt ontwerpen, die aan al jouw wensen en eisen voldoen. Veel race plezier!

Artikelen

Obstakel Race

Categorie: Race / 26-03-2015 15:05

Hou je van spannende race spelletjes? Dan zit je goed bij de leuke game "obstakel race". In dit spelletje dien je, zoals de titel eigenlijk al verklapt, obstakels te ontwijken tijdens het racen. Het is echter ook de bedoeling dat je zowveel mogelijk logo's moet pakken. Daar krijg je punten voor. Uiteraard wordt het je niet makke

Lees meer...