Parfum

Vrouwen gebruiken veelvuldig parfum. Deze parfum wordt bijna iedere dag wel een keer opgespoten en het heeft vooral als doel om de vrouw lekker te laten ruiken. Er zijn door de jaren heen vele diverse merken opgericht die hun eigen parfum maken en verkopen. Doordat parfum zo belangrijk is geworden, zijn er hedendaags ook een aantal spellen te vinden op het internet, waarin het onderwerp parfum veelvuldig aan bod komt.

Artikelen

De Parfum quiz

Categorie: Parfum / 11-02-2014 13:19

Met dit spel is het mogelijk om het ideale geurtje voor jouw lichaam en smaak te bepalen. Doordat je een aantal vragen moet gaan beantwoorden, komt er uiteindelijk een antwoord uit die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Deze vragen zijn zeer uitlopen en gaan niet alleen over jouw persoonlijke situatie, maar ook over de activite

Lees meer...

Mijn parfum winkel

Categorie: Parfum / 11-02-2014 13:18

In dit spelletje is het de bedoeling dat je je eigen parfum winkel runt. Zodra een klant binnenkomt, dien je deze te helpen met het vinden van het juiste geurtje. Dit betekent dat je eerst het flesje moet pakken, hierna de juiste aroma en ingrediënten moet pakken, waarna je het flesje moet vullen en mengen, tot de perfecte samenstelling.

Lees meer...