Dress-up

Op het internet worden veel online spelletjes gespeeld. Sommige spelletjes zijn populairder en worden dus ook vaker gespeeld dan anderen. Dit geldt ook voor de aankleed spelletjes. Deze spelletjes hebben de afgelopen jaren een enorme groei aan populariteit meegemaakt, waardoor ze steeds vaker en beter te vinden zijn op het internet. Zo zijn er nu ook een aantal websites die zich helemaal hebben toegelegd op deze spelletjes en dus niets anders aanbieden. Door de populariteit van deze spelletjes, worden deze ook steeds vaker uitgebracht. Dit betekent dat er een aantal keer in de maand wel weer zo'n nieuw spelletje wordt uitgebracht, met een ander poppetje en/of andere kleren.

Themaspelletjes

De aankleedspelletjes kunnen ook echt een thema bevatten. Zo worden er per seizoen verschillende spelletjes uitgebracht. In de winter worden er spelletjes met winterkleding en kerstkleding uitgebracht, terwijl er in de zomer vooral spelletjes met zomerkleding en badkleding wordt uitgebracht. Daarnaast zijn er ook nog spelletjes met bepaalde thema's. Zo zijn er bijvoorbeeld fantasie, bruiloft, eerste afspraakjes, culturele en dieren aankleedspelletjes. Al deze kleding in deze spelletjes zijn gebaseerd op het thema. De grote diversiteit van deze aankleedspelletjes zorgt ervoor dat je je hier urenlang mee kunt vermaken en dat het niet snel gaat vervelen.

Kleed je idool aan

Om deze spellen nog populairder te maken, worden er ook vaak bekende sterren aan toegevoegd. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om Justin Bieber en andere beroemdheden aan te kleden. Dit geeft het spel een hele nieuwe belevenis. Zodra je klaar bent met het spelen van het spel en je bent erg tevreden met het resultaat, dan kun je deze ook vaak opslaan en uitprinten. Zo kun je een hele collectie maken met jouw eigen stijl en kun je aan iedereen jouw kwaliteiten laten zien.
 

Artikelen

Vintage dress up

Categorie: Dress-up / 26-03-2015 15:11

Vintage Dress Up is een leuk spelletje, speciaal voor de ladies! Je kunt namelijk een poppetje helemaal fancy aankleden in mooie vintage kleding. Vintage kleding dress up is vrij uniek, omdat alle andere dress up games zich juist richten op moderne kleding of bruidskleding. Ben jij ook zo'n fan van vintage kleding? Dan zit je sowieso goed

Lees meer...